Bloemen bezorgservice

Bloemen bezorgservice regio Amsterdam

Bloemenweelde heeft een eigen bloemen bezorgservice in en rond Amsterdam, waarmee we alle bloembestellingen snel en efficient bij de ontvangers brengen! Doordat de bloemenservice van a tot z door ons wordt verzorgd, zijn we altijd zeker dat onze bloemen goed verzorgd aankomen op het afleveradres!
Is je bloembestelling voor buiten Amsterdam? Dan geven we je order door aan één van onze collega-bloemisten uit ons Fleurop-netwerk. Alleen kwaliteitsbloemisten mogen zich aansluiten bij Fleurop, waardoor kwaliteit altijd is gegarandeerd.

Bezorgkosten

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het bezorgadres: 
– Binnen Amsterdam: € 7,00
– Buiten Amsterdam: € 7,50
– Waddeneilanden: € 15,00

Bezorging rouwwerk

De bezorging van rouwwerk krijgt altijd de hoogste prioriteit, want het bloemwerk moet natuurlijk voor de dienst begint geleverd zijn. We hebben veel goede contacten met de uitvaartcentra in Amsterdam en omgeving. We nemen voor het leveren naar een uitvaartcentrum altijd even contact met hen op, zodat we het tijdstip van de uitvaart kunnen verifieren. Sommige rouwcentra accepteren rouwbloemen pas op de dag van de uitvaart zelf, maar ook dit overleggen we altijd even met hen. Omdat we al het bloemwerk met de hand maken, is het voor onze planning fijn als we de orders voor rouwstukken zo vroeg mogelijk binnen krijgen.

Ook interessant:

Links naar overige onderwerpen.