Over Bloemenweelde Amsterdam

Als bloemist leveren wij aan particulieren, maar ook aan meer dan 400 bedrijven in Amsterdam en omgeving. Onze bloemenzaak is aangesloten bij Fleurop en we kunnen daarom in heel Nederland (of daarbuiten) bezorgen. Bestellen gaat eenvoudig via de webshop. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Dan kun je ons natuurlijk bellen of mailen!

Wat maken wij?

Wij maken alle soorten bloemwerk en bloemversieringen. Denk aan bruidswerk, bedrijfsversieringen, rouwwerk, bedrijfsabonnementen & werk voor televisie en filmproducties. En natuurlijk ook boeketten en bloemstukken voor alle denkbare gelegenheden.

VT Wonen – Weer verliefd op je eigen huis

In het najaar van 2020 werkten we samen met VT Wonen ‘Weer verliefd op je huis’.
Voor de woningen in Heemstede en Uithoorn leverden wij de planten en accessoires, in samenwerking met stylist Eva van der Ven!

Potten en vazen

In onze winkel hebben we een ruim assortiment aan mooie potten en vazen van verschillende merken. De vazen worden niet via de webshop verkocht (op de standaard glazen vazen na), omdat het assortiment erg snel wisselt. Dat is leuk, want zo koop je al snel iets origineels! Ben je op zoek naar een bijzondere vaas of pot? Vraag ons ernaar. Komen kijken mag natuurlijk altijd!

Historie Bloemenweelde

Bloemenweelde bestaat sinds 1942 en is altijd gevestigd geweest op hetzelfde adres de De Clercqstraat 114 in Amsterdam. Vroeger woonden de eigenaren in het achterste deel van onze winkel, wat nu ook winkelruimte is.
Hieronder een paar foto’s uit de begintijd van ons bedrijf!