Plantenwinkel in Amsterdam

Naast de bekende bloemen heeft Bloemenweelde ook een grote collectie aan planten in huis. Sinds 2017 beschikken we over meer winkelruimte (de winkel op nummer 112 is erbij gekomen), waardoor we lekker veel bijzondere planten op voorraad kunnen hebben.

Ben je op zoek naar mooie planten voor bij je thuis of op kantoor, voor jezelf of als geschenk?

Of zoek je gewoon een leuke plantenwinkel in Amsterdam, denk dan zeker aan Bloemenweelde!

Bestel planten online

De voorraad planten in onze winkel wijzigt dagelijks en verandert dus snel. In de webshop vind je daarom een beperkt aanbod.
Wil je een andere plant dan er op de webshop staat, mail of bel ons dan. We vertellen je graag of we in huis hebben wat je zoekt!

Een urban jungle in je huis

Wil je graag meer groen of zelfs een hele urban jungle in je huis? Bedenk dan van tevoren wat bij jou en bij je inrichting past. Heb je veel ruimte? Heb je plekken met veel licht of komen je planten in de schaduw? Heb je veel tijd voor de verzorging of wil je een planten die makkelijk te onderhouden zijn? Met antwoord op dit soort vragen kunnen wij je adviseren welke planten goed bij je passen.

Wisselend assortiment potten en planten

Ons assortiment potten en planten wisselt heel snel. Om die reden staat er maar een beperkt aanbod in onze webshop. Zoek je een speciale plant of pot, kom dan langs of neem contact met ons op. Dan kijken wij of we hem in huis hebben. Is ‘ie er niet, dan kunnen we vrijwel alles op korte termijn voor je in huis krijgen.

Geen groene vingers?

Ben je niet zo’n ster in het verzorgen van planten? Begin dan eens met wat kleinere makkelijke planten. Wat groen in huis maakt het direct zoveel gezelliger en je zult zien dat ook jij met wat tips van onze medewerkers een heel eind komt met je nieuwe aanwinst. En als je dan eenmaal de smaak te pakken hebt, dan kun je snel uitbreiden met planten in wat grotere formaten.

Plant veilig vervoeren

Kleinere planten zijn niet zo lastig om zelf te vervoeren. We pakken je nieuwe plant graag goed voor je in, zodat je hem veilig kunt vervoeren.Is je oog in onze winkel gevallen op jouw toekomstige plant, maar is deze te groot of te zwaar om zelf te vervoeren? Weet dan dat we deze tegen een kleine vergoeding ook bij je thuis kunnen bezorgen (als je in Amsterdam woont).

Planten voor op kantoor

Op veel kantoren in Amsterdam verzorgen wij de kantoorplanten.
Wil je je kantoor laten aankleden met planten, neem dan contact met ons op, we informeren je graag.

Als je ons vast een idee van je kantoor/bedrijf/receptie stuurt, door middel van een wat foto’s van de werkplek, dan zien we al snel wat de mogelijkheden zijn. We houden hierbij natuurlijk de ruimte, de lichtinval, en de overige wensen in gedachten.

Bij het plaatsen van grote aantallen planten kunnen we indien gewenst een onderhoudscontract aanbieden.

Planten voor in hotels

Diverse hotels in Amsterdam hebben we voorzien van planten. Dat kunnen planten in de hotelkamers zijn, maar ook planten in het restaurant of in de hotelreceptie.

Wil je ons advies voor een plantenplan in een hotel? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Graag ontvangen we wat informatie over het hotel en over wat jullie voor ogen hebben.

Bij het plaatsen van grote aantallen planten is het meestal mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten.

Planten voor beurzen en evenementen

Ook op beurzen en evenementen kunnen wij planten verzorgen. Deze planten kun je kopen of huren. Heb je een tekening van de stand (of foto van een eerdere beurs) dan kunnen wij snel een offerte maken.

Op beurzen verzorgen we bijvoorbeeld potplanten, groene wanden, hangende planten, boompjes etc. Wij brengen het idee van de tekentafel graag tot leven.

Planten voor fotoshoots/film

We verhuren regelmatig planten uit onze plantenwinkel voor fotoshoots en tv- of filmproducties. Planten zijn kwetsbaar en houden niet van verhuizen, dus het vervoer van en naar de locatie doen we in dit soort gevallen graag zelf.

Heb je planten nodig voor een productie, neem dan even contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden!