Plantenwinkel in Amsterdam

Misschien wist je het al, maar naast prachtige bloemen heeft Bloemenweelde ook een grote collectie aan planten in huis. Sinds 2017 beschikken we over meer winkelruimte (de winkel op nummer 112 is erbij gekomen), waardoor we de kans kregen om nog meer bijzondere planten op voorraad te hebben. Ben je op zoek naar bijzondere planten of een leuke plantenwinkel in Amsterdam, denk dan zeker aan Bloemenweelde!

Bestel planten online

Bestel je planten online via onze webshop!
Onze winkelvoorraad wijzigt dagelijks en verandert snel. In de webshop vind je daarom een beperkt aanbod.
Wil je een andere plant, mail of bel ons dan. We vertellen je graag of we in huis hebben wat je zoekt!

VT Wonen – Weer verliefd op je huis

De planten en accessoires in de afleveringen in Heemstede en Uithoorn (najaar 2020) heeft stylist Eva van der Ven in onze winkel geshopt!

Een urban jungle in je huis

Wil je graag meer groen of zelfs een hele urban jungle in je huis? Bedenk dan van tevoren wat bij jou en bij je inrichting past. Heb je veel ruimte? Heb je plekken met veel licht of komen je planten in de schaduw? Heb je veel tijd voor de verzorging of wil je een planten die makkelijk te onderhouden zijn? Met antwoord op dit soort vragen kunnen wij je adviseren welke planten goed bij je passen.

Wisselend assortiment potten en planten

Ons assortiment potten en planten wisselt heel snel. Om die reden staat er maar een beperkt aanbod in onze webshop. Zoek je een speciale plant of pot, kom dan langs of neem contact met ons op. Dan kijken wij of we hem in huis hebben. Is ‘ie er niet, dan kunnen we bijna alles op korte termijn in onze plant krijgen.

Geen groene vingers?

Ben je niet zo’n ster in het verzorgen van planten? Begin dan eens met wat kleinere makkelijke planten. Wat groen in huis maakt het direct zoveel gezelliger en je zult zien dat ook jij met wat tips van onze medewerkers een heel eind komt met je nieuwe aanwinst. En als je dan eenmaal de smaak te pakken hebt, dan kun je snel uitbreiden met planten in wat grotere formaten.

Hoe moet dat mee op mijn fiets?

Kleinere planten zijn natuurlijk geen probleem om zelf te vervoeren, maar heb je bij ons jouw toekomstige grote plant in zware pot gezien, dan kunnen we hem tegen een kleine vergoeding bij je thuis bezorgen als je in Amsterdam woont.

Planten op kantoor of in hotels

Bij veel kantoren en hotels in Amsterdam verzorgen wij de kantoorplanten. Bij grote aantallen planten kunnen we een onderhoudscontract aanbieden. Wil je je kantoor laten aankleden met onze planten, neem dan contact met ons op. We komen graag bij je langs voor het maken van een offerte. Als je ons vast een idee van je kantoor/bedrijf/receptie stuurt, door middel van een plattegrond en/of foto’s van de plek, dan zien we al snel wat de mogelijkheden zijn.

Planten voor beurzen en evenementen

Ook op beurzen en evenementen verzorgen wij planten. Heb je een tekening van de stand (of foto van een eerdere beurs) dan kunnen wij passende plantendecoratie, zoals potplanten, groene wanden, en hangende planten in alle afmetingen verzorgen. Deze planten kunnen worden gehuurd of gekocht. Met onze brede ervaring brengen wij het idee van de tekentafel letterlijk tot leven.

Planten voor fotoshoots/film

We verhuren regelmatig planten uit onze plantenwinkel voor fotoshoots en tv- of filmproducties. Meestal bezorgen wij de planten op de afgesproken plek en halen we na afloop weer op, want planten zijn kwetsbaar en houden niet van teveel verhuizen. Heb je planten nodig voor een productie, neem dan even contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden!